furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
 1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


 2. Popup
 3. célország(ok):
 4. cím:

igények gépjárművel szemben
 1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
  xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


 1. biztonsági kód

 2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Kölcsönzők részére


upload/e_web_text/fiat_csoport.jpg
  • Általános Szerződési Feltételek

   Szolgáltatásunk igénybevétele előtt kérjük tanulmányozza szeződési feltételeinket!

  • néhány ajánlatkérés
  • Miért érdemes kölcsönzőként csatlakozni?

   Mik azok az előnyök ami miatt érdemes csatlakozni a rendszerünkhöz?

  • Regisztráció kölcsönzők részére

   Kérjük regisztráljon kölcsönzői adatbázisunkba! A regisztráció önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel.
   A felhasználó neve azonos lesz az e-mail címével, amellyel regisztrál a honlapunkon. Egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni a honlapon, amennyiben már regisztrált, de nem tud belépni, kérjük használja az elfelejtett jelszó funkciót új jelszó igényléshez.

  • Elfelejtett jelszó

   Amennyiben Ön már korábban regisztrált honlapunkon, de elfelejtette a jelszót, az alábbi linken kérheti a jelszó megváltoztatását.
   A kérés elküldése után honlapunk küld Önnek egy ellenőrző e-mail, amelyben található lesz egy link, amelyre kattintva rendszerünk elküldi Önnek az új jelszót.

  • GPS járműkövetés, flottamenedzsment

   Ön, mint flottaüzemeltető használ már GPS alapú flottamenedzsment rendszert?

kapcsolódó tartalmak

Tisztelt Érdeklődő!

A regisztrált / regisztráló bérbeadó szolgáltatók 30 napig ingyenesen, kötelezettség nélkül próbálhatják ki a szolgáltatást.

Honlapunk célja, hogy a bérelhető teherautó és kisbusz kereső cégeknek, magánszemélyeknek segítséget nyújtson eligazodni a kölünböző szolgáltatók és ajánlataik tengerében.

Miért érdemes kölcsönzőként csatlakozni?

A regisztrált partnereink, a  teherautó-kölcsönzők, kisbusz bérbeadók feltölthetik ajánlataikat, flottajellemzőjüket és elérhetőségüket, amely alapján a teherautoberles.hu-t meglátogató érdeklődők átnavigálhatnak közvetlenül a kölcsönző honlapjára is.

A bérbevevőknek nincs szüksége azonban több teherautó kölcsönzőtől bekérniük egyenként az ajánlatokat, hiszen a honlapunkon megtalálható ajánlatkérő űrlappal, minden szolgáltatásunkra előfizető kölcsönző egyszerre azonnal megkapja az ajánlatkáréseket, így lehetőségük nyílik az ajánlatkérésre azonnal válaszolni is.
Az ajánlatkérő űrlap segítségével a furgont vagy teherautót - esetleg kisbuszt keresők megadhatják bérleti időszakon kívül a preferenciáikat, a számlázási címüket is, amely pontos és gyors ajánlat adáshoz elengedhetetlen.
Amennyiben Önnek javaslata van a kérdőív kiegészítésére, módosítására építő javaslatokra nyitottak vagyunk, amelyet köszönettel veszünk.

A bérbevevőknek így időt és fáradtságot takarítunk meg és várhatóan mindenki megelégedésére egy hasznos szolgáltatást indítunk el.

Amennyiben Ön még nem regisztrált partnerünk, 30 napra ingyen biztosítjuk az alapszolgáltatást és a megjelenést - így kötelezettség nélkül díjmentesen kipróbálhatja szolgáltatásunkat. Emelt szintű megjelenést ellenszolgáltatás fejében tudnunk biztosítani, amely banner megjelenést takar.

Szolgáltatási díjak:

Az árak Forintban és áfa nélkül értendőek
hónapok 3 6 1 év 2 év
havi díj  -  4.000,- 3.500,-
egyösszegben fizendő
megrendeléskor
18.000,- 30.000,- 42.000,- 70.000,-

Kedvezmények:

Új regisztráció esetén 30 napig a szolgáltatás teljesen díjmentes azon új ügyfeéek részére akik még nem próbálták ki a szolgáltatást.

Amennyiben Önnek szabad kapacitása van teherautó kölcsönzés vagy kisbusz kölcsönzés terén, mindenképpen érdemes csatlakozni a teherautóbérlés.hu szolgáltatásához.