furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


  2. Popup
  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

szolgáltatók - bérbe adók - kölcsönzők

Törekszünk arra, hogy Önnek megkönnyítsük és meggyorsítsuk az ajánlatkérését, ha teherautót, kisbuszt vagy furgont keres. Javasoljuk, hogy használja a bal oldali ajánlatkérő űrlapot, hiszen akkor egyszerre több szolgáltatónak tudja elküldeni ajánlatkérést!
Az alábbi linkekre kattintva városok és megyék szerint, térképen illusztrálva láthatja a teherautó kölcsönzők és kisbuszt bérbe adó szolgáltatók elhelyezkedését!
 

bérbe adók megyék szerintbérbe adók városok szerintfelépítmények szerint

gyártmányok szerint

A felépítmény szerinti listában csak azok a kölcsönzők szerepelnek, akik konkrétan megadták a flotta paramétereket. Tehát lehet, hogy az itt listázott bérbeadókon kívül több kölcsönzőtől is kérhet ajánlatot az ajánlatkérő használatával!


A regisztrált kölcsönzők kínálata széles választékot biztosít teherautókból, furgonokból, van-ekből. A kisteherautó választék mellett megtalálhatóak 6 személyes vagy 9 személyes kisbuszok.

Teherautó bérlés 

nem kell megijednie a teherautótól, hiszen 3,5t alatt bérelhet teherautót az aki csak B kategóriás jogsítvánnyal rendelkezik. Ha viszont mégsem szeretne a teherautóval manőverezni a városban, a teherautó bérlés során meg tudja adni, hogy sofőrrel együtt szeretné a teherautót bérbe venni. Ebben az esetben a teherautó kölcsönzők a kauciótól is eltekintenek.

Kisbusz bérléshez érdemes számolnia, mert csoportos utazás esetén már gazdaságos lehet bérelnie. Olcsóbban tud utazni, hiszen több személyautó helyett csak egy járműbe kell tankolni,  az útdíjak, autópályadíjak bizonyára olcsóbban kijönnek mint 2-3 személyautó esetében összeadva.

De nem csak olcsóbb a kisbuszos utazás, hanem kényelmesebb is, mint egy kis- közép kategóriás személyautóban. Nagyobb a lábtér, kényelmesebb az üléspozícó, nem is beszélje a jobb pakolhatóságról és a nagyobb csomagtartóról. Végül, de nem utolsó sorban kevesebb személynek kell jogosítvány, hiszen 2 sofőrrel folyamatosan lehet haladni. 2 személyautó esetén már 4 sofőr kellene a folyamatos haladáshoz egy hosszabb külföldi kiruccanás során.

 

Bérbeadók:

(1.) Caddyberles.hu Kft.
1044 Budapest, Külső Váci út 83.
(2.) CarPoint Hungary Kft.
1162 Budapest, Szlovák út 79.
(3.) Geo-Busz Trading Bt
1161 Budapest, Csömöri út 114.
(4.) Sába-Carrent Kft.
1031 Budapest, ...
(5.) Császár Rent
2800 Tatabánya, Ságvári E. u. 52.
(6.) RADO CENTRAL Kft.
2011 Budakalász, József Attila u 75.
(7.) FaXuniL Kft (iroda)
2220 Vecsés, Város utca 2.
(8.) Császár Rent
8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 35.
(9.) Császár Rent
8200 Veszprém, Észak-Keleti útgyűrű 12.
(10.) Császár Rent
8900 Zalaegerszeg, Sport u. 3.

kisteherautó kölcsönzés

Teherautó kölcsönzéshez kérjük használja az ajánlatkérés kérdőívünket. Az ajánlat kérés során jól definiálni tudja, hogy a kölcsönzöni kívánt kisteherautó milyen felépítménnyel és paraméterekkel rendelkezzen. A kölcsönözhető kisteherautók rendelhetőek: dobozos furgon, hűtős kisteherautó, kisbusz vagy akár ponyhás forgon kivitelben is.

Kisbusz kölcsönzés

Amennyiben Önnek kisbuszra van szüksége, akkor használhatja az ajánlatkérő kérdőívet ugyis partnereink széles választékát kínálják a kölcsönözhető kisbuszoknak is.
6 vagy 9 személyes kisbusz vagy akár 14-20 fő szállításra alkalmas buszok is megtalálhatóak a flottákban.
Ne feledje, a szállítható személyek számát is meg tudja adani az ajánlatkérése részletezlse során.

kisteherautókölcsönzés, teherautokolcsonzes