furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
 1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


 2. Popup
 3. célország(ok):
 4. cím:

igények gépjárművel szemben
 1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
  xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


 1. biztonsági kód

 2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

kisteherautó kölcsönzésKisteherutó kölcsönzés


Számos élethelyzetben lehet szükség kisteherautó kölcsönzésre. A kisteherautokolcsonzes.hu látogatói a legtöbbször azért keresnek bérkisteherautót, mert költözéshez vagy bútorszállításhoz van szüksége rá.

Mikor érdemes kisteherautót kölcsönözni?

kisteherautó kölcsönzés, kisteherautó bérlés

 • nincs saját kisteherautó
 • a saját kisteherautó elromlott, összetört vagy ellopták
 • a saját kisteherautó felépítménye vagy raktér kapacitása nem felel meg a szállítási feladatnak
 • nagyon ritkán van szükség kisteherautó kölcsönzésre ezért nem éri meg sajátot vásárolni

 

Hogy érdemes kisteherautót kölcsönözni?

 • Mérje fel az igényeit, hogy milyen feladatra és mennyi időre van szükséges kölcsön furgonra.
  • minél pontosabban megadja a súlyokat, méreteket és elvárásait a bérelt kisteherautóval szemben annál pontosabb ajánlatokra számíthat
  • ha rugalmasan határozza meg a kölcsönzési időszakot - eltérhet 1-2 nappal a tervezett dátumtól, fel tudja venni előző este stb. több és kedvezőbb ajánlatra számíthat
  • ne ragaszkodjon feltétlenül egy adott teherautómárkához, a kisteherautók nagyon hasonlóak, rövid távon, rövid úton semmilyen különbséget nem fog érzékelni.
  • mindenki olcsón szeretném megúszni a kisteherautó bérlést, de a minőségi kategóriánál főként ha sürgősen van szüksges kisteherautóra, inkább adjon legalább két minőségi kategóriát, így több ajánlatot fog kapni.
 • Adja le a kisteherautokolcsonzes.hu weboldalon keresztül az ajánlatkérést!
  • kisteherautó kölcsönzési ajánllatkérése EGYSZERRE több kölcsönzőhöz jut el.
  • a kölcsönzőkről, akik ajánlatkérését megkapták küldünk Önnek egy listát - így nem kell keresgélnie a cégeket az Interneten, sőt lehet, hogy mire a másodikat tudná felhívni már kap is vissza ajánlatot.

 

Milyen kisteherautókat tud kölcsönzöni?

kisteherautó kölcsönzés, kisteherautó bérlés
kisteherautó kölcsönzés, kisteherautó bérlés

Nézze meg térképen a kisteherautó kölcsönzőket felépítmények szeint listázva!

 

Hol tud kisteherautót kölcsönözni?

A kisteherautokolcsonzes.hu segítségével térképen is megnézheti, hogy hol találhatóak a közelben kisteherautó kölcsönzők.

 

Weboldalunk az ajánlatkérés során megadott irányítószáma alapján leszűkíti a kölcsönzők számát és csak azoknak küldi el akik az adott megyében aktívak.
Ha Ön biztosra szeretne menni az ajánlatkérés során Ön is meghatározhat akár több megyétt is ahonnan fogad ajánlatokat. Ez akkor érdekes, ha hosszabb távra keres autót és nem probléma egy kicsit többet utazni annak érdekében, hogy egy megfelelő kisteherautót tudjon bérbe venni.