furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


  2. Popup
  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

pick-up kisteherautó kölcsönzés- kisteherautó és kisbusz bérbeadók

pick-up

Népszerű, többcélú kisteherautótípus

A pick-up olyan kisteherautók, amelyek nagy hasmagással rendelkeznek, terepjáró képességgel is rendelkeznek.
Alvázasak, amelyen plató+fülke kivitelűek. Az alaptípusok általában hátsőkerék meghajtásúak, de van 4x4 összkerékmeghajtású változat is.

A pick-up fülkéje lehet szimpla - 2 személyes, vagy dupla kabionos amely már 5 fő személy szállítására alkalmas.

A platót általában egy műanyag platóborítással látják el, amely a platót zűrttá és zárhatóvá teszi.

A pick-up tömege elég nagy ahhoz, hogy nehezebb utánfutót vontasson pl. hajót vagy trailert is. Az összkerékmeghajtású változata különösen jó votatási képességekkel rendelkezik.

A pick-upok csúcsváltozatai általában luxus felszereltségűek, nagy motorteljesítménnyel rendelkeznek ami komoly menetdinamikát kölcsönöz a pick-upnak. A nagy teljesítmény és komoly felszereltség borsos árral párosul, ezért a pick-up-ok státus-szimbólumok is.

Városi forgalomban a pick-up-ok nagy fordulókörük és hosszú tengelytávuk miatt nehézkesen vezethetőek, nehéz velük parkolni.

Jellemző típusok: Nissan Pick-up, Nissan Navara, Toyota Hylux, Ford Ranger, Isuzu D-max, Volkswagen Amarok, Mitsubishi L200 stb.
 


kisteherautó kölcsönzés

Teherautó kölcsönzéshez kérjük használja az ajánlatkérés kérdőívünket. Az ajánlat kérés során jól definiálni tudja, hogy a kölcsönzöni kívánt kisteherautó milyen felépítménnyel és paraméterekkel rendelkezzen. A kölcsönözhető kisteherautók rendelhetőek: dobozos furgon, hűtős kisteherautó, kisbusz vagy akár ponyhás forgon kivitelben is.

Kisbusz kölcsönzés

Amennyiben Önnek kisbuszra van szüksége, akkor használhatja az ajánlatkérő kérdőívet ugyis partnereink széles választékát kínálják a kölcsönözhető kisbuszoknak is.
6 vagy 9 személyes kisbusz vagy akár 14-20 fő szállításra alkalmas buszok is megtalálhatóak a flottákban.
Ne feledje, a szállítható személyek számát is meg tudja adani az ajánlatkérése részletezlse során.

kisteherautókölcsönzés, teherautokolcsonzes