furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Így béreld a kisbuszod!

2013.03.04

Buszt bérelni többletköltségekkel jár ugyan, azonban kényelmesebb utazást biztos

Síszezonban kisbuszok iránt magánszemélyek és cégek is érdeklődnek.

A bérlés mellett szól a nagyobb csomagtér, ennek köszönhetően a kényelmes utazás lehetősége és a síeléshez szükséges felszerelések könnyebb elhelyezhetősége. Sokszor olyan társaságok döntenek a kölcsönzés mellett, akik eredetileg két autóval indultak volna útnak, a kisbuszos utazás viszont már útközben összehozza a társaságot, ezért inkább bérelnek.

Sofőrváltás szempontjából is előnyösebb lehet a bérlet, hiszen míg két autó esetében négy, addig egy kisbusz esetén elegendő, ha két ember rendelkezik jogosítvánnyal. Sokszor pedig az útnak induló családnak, baráti társaságnak nem olyan autója van, amely megfelelő biztonságot nyújt a külföldi téli útviszonyokon is, ezért inkább kölcsönöznek, köreikben népszerűek a négykerék-hajtású járművek.

Nem feltétlenül olcsó

Költségek tekintetében nem feltétlenül olcsóbb a bérlet, azonban a felsorolt érveknek köszönhetően évről évre egyre többen választják a bérautót a síeléshez. A magyarok által kedvelt külföldi síparadicsomok 200-600 kilométer távolságra vannak Magyarországtól. Egy hét síelés egy négytagú családnak ma minimum 500-600 ezer forintba kerül, de kiemelt helyen és szezonban előfordul, hogy ebből az összegből csak a szállás fedezhető.

A teljes költségből az útiköltség saját autó esetén 50-100 ezer forint autópálya-matricákkal, üzemanyag-költségekkel. Bérelt kisbusz esetében az egy főre jutó költség kb. 20-25 ezer forinttal ugyan emelkedik, azonban ennek ellenére növekvő tendenciát mutatnak a bérletek - összegez Haraszti Géza, az Avis autókölcsönző ügyvezetője.

Átalakuló piac

A kisbuszok bérleteit vizsgálva az elmúlt években megfigyelhető volt az a trend, hogy azok a cégek, amelyek szinte kizárólag, vagy jelentős mértékben ezekre a járművekre építették flottájukat és szolgáltatásaikat, kiszálltak a piacról az időszakos forgalom miatt, vagy a kényszer miatt csökkentették flottájukat. Ennek oka, hogy nem érte meg ezeknek a vállalkozásoknak a korábbi feltételek mellett piacon maradni. Az az autókölcsönző, amelyik fenn tudta tartani kisbuszos parkját, a kereslet bővülése miatt ma eredményesebben tudja azt üzemeltetni.

Forrás: vezess.hu

Vissza