furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Citroen Berlingo furgon szobafestőknek

2013.03.31

upload/hirek/zsirafteto.jpg

Első ránézésre ugyanolyannak tűnnek, de higgyék el: gyakorlatilag nincs két egyforma fehér dobozos kisáruszállító. A kategória nagyobb dizájnbravúrokra kevés esélyt ad, így a tervezők a funkcionalitást csiszolgatják.

A Citroen nem ma kezdte ezt az ipart, talán nem túlzás, hogy a Berlingo közel jár a tökéletességhez.

Az utastér például a Berlingo esetében hivatalosan már 3 személyes, bár a középső ülés keskeny, és továbbra is elsősorban mobil irodaasztalnak, étkezőasztalnak alkalmas, és nem titkoltan ez is az elsődleges funkciója. A sofőrnek egyébként kevés autóban van ilyen remek dolga, nem csak a szokásos kulcs-telefon-tárca hármasnak találunk azonnal akár több helyet is, de valóban könnyen elpakolhatjuk a munkához szükséges minden egyebet is.

Az üléspozíció abszolút teherautós, az ölünkben hever a nagy átmérőjű volán, de szerencsére az ülések is hosszú távra tervezett, nagyon kényelmes darabok, kissé szokatlan is süppedő kényelmességük a Berlingo terheletlenül keményen pattogó futóművéhez képest. A kilátás minden irányba megfelelő, de az ezúttal üveges hátsó ajtók ellenére is alapvető fontosságú legalább egy tolatóradar – a Berlingóban ez valamiért vacakolt, folyamatosan sípolt, így kénytelen voltam kikapcsolni. Hiányzott, vásárláskor ne töprengjenek sokat,  sokkal olcsóbb, mint egy tolatás utáni káresemény finanszírozása.

Az egész teszthét alatt volt némi dejà vu érzésem, hiszen a tesztautó ikertestvérét, a Peugeot Partnert nem is olyan régen teszteltem, és a főbb elemek ugyebár teljesen megegyeznek. Igazolódni látszik ugyanakkor elméletem, miszerint nincs két egyforma belőlük, még ha ugyanaz a konszern is gyártja őket. A Peugeot két oldalsó tolóajtóval és lemezelt hátsó ajtóval járt nálunk, ami sokkal praktikusabb volt, mint a mostani Citroen csupán jobboldali tolóajtaja, és a csomagtérbe mindenki számára betekintést nyújtó üvegezett hátsó ajtók. Az utasteret a raktértől mindkét esetben rács választotta el, amelyet könnyen el lehet távolítani, ha hosszabb dolgokat szeretnék szállítani.

Az furgon raktere alapból 1,8 méterig hitelesített, hosszabb tárgyak esetén jöhet a fejvakarás: a Peugeot-nál csak az utastér felé lehetett bővíteni, a Citroen azonban gondolt a festőkre is. Egy praktikus, könnyen nyitható és hozzáférhető zsiráftető került az autó tetejére, amely alkalmas arra, hogy a hosszabb dolgokat egyszerűen kilógassuk ott anélkül, hogy a forgalomban részt vevők többségét zavarjuk vele. A kamionok, buszok miatt nem árt rátenni a piros lobogót az így kilógatott tárgy végére, másokat azonban nemigen zavarunk vele.

A fogyasztás viszont kárpótolt mindezért, és azt hiszem, ez nagyon sokat számít majd a vásárláskor is: rengeteg városi használattal, gyakori rövid megállásokkal (azaz nagyjából kisáruszállítóként, igaz üresen használva) 6,3 litert fogyasztott nálunk a Berlingo. Aki persze csak katalógusadatokból értelmezi a valóságot, sokallani fogja, de higgyék el nekem, ez egészen kiváló érték, nézzék csak vissza mondjuk az utolsó egy év tesztjeit, hány autónak sikerült ezt teljesítenie.

Jó kis vas a Berlingo, igazai haszonállat, a zsiráftetős kivitel szobafestőknek, épületasztalosoknak, tetőfedőknek elsőrangú megoldás lehet.

Forrás: autostat.hu

Citroen Berlingo furgon bérlés

Peugeot partner furgon bérlés

Furgon kölcsönzés. Kisteherautó bérlés.

Vissza