furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Courier van érkezik hamarosan

2013.04.10

Ford Courier kisteherautó

A birminghami haszonjármű-kiállításon bemutatkozott a Ford egyik legkisebb Transitja, a A gyártó a megújult modellpalettával duplázná az eladásokat.

Az áruszállító karosszériája megegyezik az idei genfi autószalonon bemutatott Tourneo Courierrel. Jelentős eltérés tulajdonképpen csak az oldalüvegekben mutatkozik, melyekből a Transit lényegében erősen hiányt szenved. Külsőre további különbség, hogy az első és hátsó lökhárító fényezetlen fekete műanyagból készült. A Ford a frissen bemutatott modellt elsősorban a városi szállítási feladatokat végző vásárlóknak szánja.

Az új Transit Couriert elhúzható tolóajtókkal látták el, az oldalsó lemezben pedig számos rögzítőpontot is kialakítottak a raklapok megfelelő és biztonságos elhelyezésese érdekében. A jármű utasterében úgynevezett 'mega-center' konzol található, melyben elég hely akad az A4-es papíroknak és a kisméretű laptopoknak. A vezetőülés alatt további tárolórekesz áll rendelkezésre a szükséges holmiknak, a szélvédő feletti részen ugyancsak számos tárolóhely található.

Az utasteret egy acéllemez választja el a raktértől, mely készülhet hálós, illetve üveges kivitelben is, a megrendelő igényéhez igazítva. A raktérben összecsukható ülések beszerelésére is van lehetőség és opcionálisan akár LED-világítás is kérhető. A csomagtér 2,3 köbméteres, az áruszállító hasznos teherbírása 660 kilogramm.

A Ford a modellhez 75 lóerős (55kW) 1,4 literes, vagy 95 lőerős (55kW) 1,6 literes Duratorq turbódízel motorokat kínál, de akár 100 lóerős (70kW) 1,0 literes EcoBoost erőforrással is rendelhető. A gyártó a típushoz biztosítja a tavaly bemutatott telematikai fejlesztést, a hibridtelefon alapú SYNC rendszeren keresztül üzemeltethető vészhívás-alkalmazást. A haszonjárműben mindemellett sebességszabályozó, hátsó tolatókamera és elektronikus menetstabilizáló is található.

A Courier bemutatásával a Ford befejezte mind a négy Transit frissítését, melyektől azt várja a gyártó, hogy 2016-ig évi 400 ezerrel, tehát legalább 50 százalékkal több haszonjárművet adnak el évente, mint idén. A Transit Courierrel várhatóan jövő tavasszal találkozhatunk a márkakereskedésekben.

Forrás: vezess.hu

Alig várjuk hogy valósággá váljon az új Ford Courier bérlés Magyaroszágon!

kapcsolódó tartalmak
Vissza