furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

luxus-lakóautó Hollandiából

2013.05.23

Lakóautó bérlés

Újfajta megközelítéssel készült el a Tonke Fieldsleeper lakóautó, hol máshol, mint a kempingkultúrájáról híres Hollandiában.
A mobilotthon minden igényét kielégítő lakórész ugyanis egy kisteherautó cserefelépítményes alvázára került rá. Persze felmerül a kérdés, hogy miért is van erre szükség, hiszen lakhatási szempontból egy teljesen hagyományos lakóbusz is megtenné, a gyártó azonban lábakat is szerelt a bódéra, így az bármikor lecsatolható.

Ennek következtében a teherautóval akkor és oda mehet a kempingező, ahová csak akar úgy, hogy közben nem kell figyelnie a hátsó traktusra. A nyaralók így bármikor sokkal kényelmesebben bejárhatják a környéket, ahol éppen tartózkodnak. Persze a Fieldsleeper nem olcsó mulatság, mivel minden egyes darabot kézzel készítenek és mindenből a legjobb minőség kerül beépítésre.

A kész szerkezet azonban tökéletes kényelmet nyújt nappalival, konyhával, vendégággyal, akár három személy részére is.

Fotó/Video: TONKE Campers

 

Forrás: kamionhirek.hu

Lakóautó bérlés

lakóautó bérlés kempingezéshez, nyaraláshoz

Vissza