furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Multivan Highline, Multivan Business

2013.06.20

Multivan bérlés, kisbusz bérlés

Robbie Williams újra Európa-turnéra indul, egyik fő támogatója pedig a Volkswagen haszongépjármű részlege. Az énekest fellépései során immáron harmadszor szponzorálja a VW, szokás szerint most is a német gyártó látja el Robbie-t és csapatát járművekkel. Egészen pontosan tíz darab fekete Multivan Highline és két darab Multivan Business áll majd a sztár és környezete rendelkezésére a „Take The Crown Stadium Tour 2013“ turnén, mely során 14 különböző országban ad koncertet Robbie Williams augusztus végéig.

A miniflottát két csapatra osztották a koncert-logisztikusok, így hat Multivant állandóan használhat a zenekar. Az összes járművet 180 LE-s dízelmotorral és DSG-váltóval szerelték, a fedélzeten pedig csúsztatható, háromszemélyes, ággyá átalakítható pad és két forgatható szék várja az utasokat. Akik belefutnának a konvojba sajnos semmit sem fognak látni az énekesből, mivel a hátsó részt sötétített fóliával látják el gyárilag, így a fényképezőgépek és az árgus szemek elől is elbújhat a sztár.

Fotó: Auto-Medienportal.Net/Volkswagen

Forrás: kamionhirek.hu

Kisbusz bérlés

Multivan bérlés

Volkwagen Multivan kölcsönzés

Vissza