furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Transit jubileum

2013.06.21

Ford Transit kisteherautó bérlés, furgon bérlés

A Ford haszongépjármű-részlegének legfontosabb darabja a Transit.

Az 1965 óta gyártott kisteherautóból az első széria megjelenése óta rengeteget adtak-adnak el, így nem csoda, hogy a minap elkészült a hétmilliomodik példány is. A jelenlegi generációból kikerült darabot a Ford szándékosan új, kanai gyárának megnyitására tartogatta, konkrétan ezzel a kocsival kezdődött meg a termelés az üzemben.
A Jiangling Motors Corp.-val közös vállalkozás keretein belül – amiben a Fordnak részesedése van – épült meg az egység.


Éves szinten akár 300 ezer jármű is elkészülhet itt, a beruházás mérete meghaladta a 300 millió amerikai dollárt. A megnyitón a Ford vezérigazgatója személyesen jelent meg, hiszen igen nagy lépést tett a cég a kínai bővítés felé. Ezzel a gyárral a JMC/Ford kapacitása megduplázódik, most már akár évi 545 ezer haszongépjárművet is képesek lesznek előállítani.

A Transitot 1997 óta gyártják Európán kívül is, nemsokára pedig szinte világautó lesz belőle, hiszen Észak-Amerikában is piacra dobja a Ford.

Forrás: kamionhirek.hu

Ford Transit kisteherautó bérlés

Ford Transit furgon bérlés

 

Vissza