furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Visszaesett a járműgyártás Csehországban

2013.07.21

teherautó bérlés, kisteherautó kölcsönzés, furgon bérlés


Visszaesett a járműgyártás Csehországban. Az idei első hat hónapban összesen 589 076 gépkocsit gyártottak, ami éves szinten 12,8 százalékos visszaesés – közölte az Auto Sap autóipari szövetség pénteken.

A közleményből kiderül, hogy az összes csehországi személyautógyár – Skoda, Hyundai, TPCA (Toyota, Peugeot, Citroen) – termelése csökkent.

Az első hat hónapban 575 835 személygépkocsit gyártottak Csehországban, ami éves szinten 13,09 százalékos visszaesés. Az autógyártás többi szegmensében is visszaesés tapasztalható.

Hasonló módon komoly gondok vannak az eladással is. “Európában és Csehországban is visszaesésnek vagyunk tanúi” – mondta Antonín Sípek, az Auto Sap elnöke újságíróknak.

Némi reményt ad, hogy a gyártás szempontjából a második negyedév valamivel jobb volt, mint az első, amikor több mint 18 százalékos volt a visszaesés éves összehasonlításban.

Az egyes márkák piaci részesedésében nem történt lényeges változás. A Skoda Auto részesedése 55,07 százalék (0,8 százalékos csökkenés), a TPCA cégé 17,9 százalék (0,4 százalékos visszaesés), míg a Hyundaié 27 százalék, ami 1,2 százalékos növekedést jelent.

Nagy volt a visszaesés a teherautók gyártása terén. Az első félévben 386 kamiont gyártottak Csehországban, ami 47 százalékkal kevesebb, mint a tavalyi év első felében.
Az egyik gyártó, az Avia gyár júniusban hivatalosan megszüntette termelését.


A motorkerékpárokból 839 darab készült, 37 százalékkal kevesebb, mint a tavalyi január-júniusi időszakban.

 

Forrás: hungarokamion.hu Fotó: AVIA

Teherautó bérlés

kisteherautó kölcsönzés

furgon bérlés

 

Vissza