furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Afrikában turázik az Iveco Daily 4x4

2013.08.03

teherautó bérlés, Iveco bérlés, Iveco furgon bérlés

A kezdeményezés célja, hogy népszerűsítsék a biztonságos közúti közlekedést, valamint az olasz gyártó könnyűkategóriás járműveit. A két Iveco Daily 4x4 modell 45 nap leforgása alatt, több mint 11 000 kilométert jár végig. Az afrikai körút során a két csapat olyan tájékoztató füzeteket oszt szét, amelyek a közúti közlekedés fő szabályait ismertetik.

A különleges felszereléssel ellátott járműveket egy gyakorlott utazókból álló csapat vezeti, mely az út során a Dél-afrikai Köztársaság, Szváziföld, Mozambik, Zimbabwe, Botswana és Namíbia tájait látogatja meg. Az utazást a gyártó munkatársai teljes egészében dokumentálják.

Az állandó összkerékhajtással szerelt Daily 4x4 a legkisebb nagy teljesítményű terepjáró. A jármű elülső terepszöge 31 fok, míg a hátsó 51 fok. A teherautó megerősített alváza lehetővé teszi, hogy olyan felszerelésekkel lássák el, mint például a hóeke, vagy a daru. A parabolarugós, merev tengelyes felfüggesztésekkel készülő járművet 176 lóerős négyhengeres motor hajtja. Az állandó összkerékhajtással ellátott Daily hatsebességes sebességváltóval van felszerelve, mely két fordulatszám-csökkentő áttétellel kapcsolódik a központi osztóműhöz, így összesen 24 előremeneti és 4 hátrameneti sebességfokozat érhető el.

Az Iveco idén több közlekedésbiztonsággal kapcsolatos nemzetközi kezdeményezésben is részt vállalt, például a New Holland Agriculture vállalattal közösen támogatta a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közlekedésbiztonsági kampányát. A FIA és az Iveco között márciusban megkötött egyezmény szerint a szövetség és a haszonjármű-gyártó a jövőben több olyan jellegű kezdeményezést hív életre, melyek felhívják a figyelmet a közlekedésbiztonságra, valamint tudatosabb és biztonságosabb vezetésre nevelnek.

Forrás: vezess.hu

Iveco teherautó bérlés

4x4 teherautó bérlés, pick-up bérlés

furgon bérlés

Vissza