furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

ZIL-Fiat-Renault furgonok

2013.08.10

Furgon bérlés, teherautó bérlés, kisteherautó kölcsönzés, haszongépjármű bérlés,

A közel százéves orosz ZIL az olasz FIAT-tal és a francia Renault-val kötött előzetes megállapodást kisteherautók gyártásáról.

A ZIL 2014 elejétől évi 25 ezer Renault Master és ugyanennyi FIAT Ducato kisteherautót állít majd elő. Az előzetes megállapodást még a múlt héten írták alá, a végleges szerződés megkötése októberben vagy novemberben várható.
    
Amennyiben megvalósul a terv, ez lesz a FIAT első komoly sikere az orosz piacon, amelyre folyamatosan próbálnak betörni a külföldi cégek az európai eladások csökkenése miatt. Az orosz piacon az új autók és kisteherautók értékesítésének növekedése lassul ugyan az idén, de így is mintegy 5 százalékkal 2,8 millió darabra bővül.
    
A Renault már jelentős piaci szereplő Oroszországban, nemrég évi 1,1 millió autóra növelte gyártókapacitását, amelyet 2016-ra 1,6 millió darabra emel.

 

Forrás: vezess.hu / MTI

Renault furgon bérlés

Renault Master kisteherautó bérlés, Fiat Ducato kisteherautó kölcsönzés

Teherautó bérlés, haszongépjármű bérlés

 

Vissza