furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mercedes Sprinter lakóautó

2013.09.02

lakóautó bérlés, Mercedes Sprinter bérlés, lakóautó kölcsönző

Kétszemélyes, modern hangulatú lakótérrel ellátott lakóautót vizionál a Mercedes Sprinter alapon.

Augusztus 31-én nyitotta meg kapuit a düsseldorfi Caravan Salon, a lakóautók legnagyobb európai seregszemléje, ahol a Mercedes többek között a nemrég felfrissített Sprinter haszonjármű alapján készített Caravan tanulmánnyal szerepel.

Annak érdekében, hogy a látogatók megvizsgálhassák, milyen praktikus ötleteket találtak ki a szakemberek és milyen profi módon valósították meg mindezt, felvágták a tanulmány jobb oldalát, így nem kell rögtön bemenni a lakótérbe, hanem az ember egyszerűen, elhaladtában megnézheti a belső kialakítást.

A vezető- és az utasülés körbeforgatható, az üléspadból dupla fekhely készíthető pár kézmozdulattal, a fürdőszoba (WC és zuhanyzó) a ruhásszekrénnyel együtt a hátsó ajtókon át közelíthető meg. Valószínűleg jövőre készülhet el a Mercedes Sprinter Caravan megvásárolható változata.

 

Forrás: automotor.hu

Lakóaoutó bérlés

Sprinter bérlés

kisbusz bérlés

Vissza