furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

magasított Ford Transit Custom furgon

2013.09.26

Ford Transit bérlés, furgon bérlés Budapest, teherautó bérlés, kisteherautó kölc

A Ford bemutatta a Transit Custom egytonnás haszonjármű új, magasított tetős változatát, amely az alacsony tetős kivitelnél 20 százalékkal nagyobb rakodóteret kínál. Az új modellváltozat már megrendelhető, és az első autókat az év későbbi szakaszában vehetik át a vásárlók. A 2013-as Év Haszonjárművének új változata főleg építőipari vállalkozók és csomagküldő szolgálatok számára készült.

A tető padlótól mért távolsága 370 mm-rel nőtt, így az autó rakterének maximális befogadóképessége 8,3 köbméter (fixen beépített, teljes rekeszfallal). A magasított tetős modell a szegmensben egyedülálló tulajdonsággal bír: teljes egészében acélból készült tetőszerkezete erősebb a kompozit tetőlemezeknél, így a tetőcsomagtartó teherbírása eléri a 100 kilogrammot.

Az új, magasított tetős Transit Custom modellek első példányai már idén kikerülnek a vásárlókhoz, akik ugyanazokkal az opciókkal rendelhetik meg autójukat, mint az alacsony tetős változatokat: kérhetnek rövid, illetve hosszú tengelytávolságú autót, valamint többféle megengedett össztömegű és hajtásláncú változatot, illetve dobozos és kombi karosszériát.
Az alacsonytetős modellhez hasonlóan a magasított tetős változat kategóriaelső méretű rakterébe is beemelhető egy teli Euro raklap a piac legszélesebb tolóajtaján keresztül, és mind a rövid, mind pedig a hosszú tengelytávolságú modellváltozatban elfér három megpakolt Euro raklap.


Forrás: vezess.hu

Ford Transit bérlés Budapesten és országosan

A Ford Transit furgonok és kisbuszok különböző változatai nem véletlenül a legnépszerűbb kisteherautók a ketegóriában.

Weboldalunk segítéségével egyszerre több kisteherautó kölcsönzőtől tud ajánlatot kérni Ford Transit bérlésre.

Transit bérlés

furgon bérlés, kisteherautó kölcsönzés

Vissza