furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Dobozos teherautó bérlés vagy vásárlás?

2014.06.01

Miért jobb egy dobozos teherautót bérelni, mint megvásárolni ?

Ha vásárol egy dobozos teherautót, akkor onnantól kezdve úgy kell alakítania munkáit, hogy a már tulajdonában lévő jármű semmiképpen ne legyen kihasználatlan. Ilyen esetekben gyakran fennáll annak a veszélye, hogy felborul a prioritási sorrend: elkezdi átfordítani a feladatok fontossági sorrendjét a teherautó optimális kihasználhatóságának javára. A vásárlás tehát igen sok veszélyt rejt, ha nem biztos benne, hogy tökélesetesen ki tudja majd használni az autó adottságait, s annak talán nem lesz elég, valóban nélkülözhetetlen munkája.

A teherautó bérlés viszont szinte minden tekintetben leveszi a felelősség terhét a bérlő válláról, mert sem amortizációra, sem egyéb okokból bekövetkező értékcsökkenésre, sem szervizelésre, sem biztosításra nem kell költeni. Az autónak van egy meghatározott napi bérleti díja, amit a bérlő kifizet egy összegben, elvégzi a felmerült szállítási feladatot és kész. Nem áll egy autó kihasználatlanul a garázsban, nem foglalja a helyet, önnek pedig nincs olyan érzése, hogy „jaj, minek vettem meg, ha most csak áll ott és kész?!”

Nyugat-Európában a haszongépjárművek bérlése cégek életében abszolút mindennapos, bevett szokás. A géppark csak olyan autókból áll, melyek valóban napi használatban vannak, minden egyéb autót bérelni szokás.

A bérlés mára hazánkban is egyre népszerűbb metódus.

Teherautó bérlés hatékonyan!

 

A teherautóbérlés.hu segítségével Önnek nem kell egy konkrét teherautót kiválasztanie egy katalógusból, hanem csak néhány paramétert kell megadnia ahhoz hogy leadja az ajánlatkérését!rt
Ráadásul az ajánlatkérése egyszerre több teherautókölcsönzőhöz jut el egyszerre, ugyan az, ugyanúgy és ugyanakkor, így gyakorlatilag egy mini tendert ír ki számukra.

Az ajánlatkérés urtán a bérbeadók Önnel közvetlenül lépnek kapcsolatba.

A partnereink nagyon széles kínálattal rendelkeznek. Platós, ponyvás, dobozos, hűtős, fagyasztós felépítmények, 9 személyes kisbuszok is bérelhetőek.

kapcsolódó tartalmak
Vissza