furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
 1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


 2. Popup
 3. célország(ok):
 4. cím:

igények gépjárművel szemben
 1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
  xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


 1. biztonsági kód

 2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Teherautó bérlés hatékonyan

2014.08.16

Néhány gondolat a teherautó bérlésről.

Weboldalunk lényege: ingyenes kényelmi szolgáltatás biztosítása azok részére akik teherautót szeretnének bérelni.

A teherautó bérlés szolgáltatásun lényege, hogy a weboldalunkon leadott ajánlatkéréseket a teherautó kölcsönző partnereink mind egyszerre kapják meg, ugyan olyan formában e-mailen.
A rendszer azért hatékony, mert csak egyszerr kell megfogalmazni az bérlet igényeit, egy gombnyomással egyszerre 10-30 cég részére jut el az ajánlatkérés.

Miért előnyös ez a bérbevevőnek?

 1. Nem kell órákig keresgélni az Interneten szabad teherautó, vagy kisbusz után kutatva.
 2. Nem kell minden kölcsönzőnek mindent az elejétől kezdve elmagyarázni, hogy milyen teherautót szeretne bérelni.
 3. Lehet, hogy nem is kell egyáltalán telefonálni, mert a bérbeadók keresik Önt. A kölcsönzők elemi érdeke, minél hamarabb válaszolni az ajánlatkérésekre, hiszen ők is tudják, hogy egyszerre több cég kapta meg, aki lassan ragál az lemarad
 4. Ha mégis teleonon szeretne beszélni a bérbeadóval, könnyű dolga van, hiszen az ajánlatkérő e-mail visszaigazolásban egy listát kap azokról a teherautó kölcsönzőkről amelyek megfeleltek a szűrési feltételeknek és megkapták az ajánlatkérését.
  A listában még az is látszik, hogy mekkora távolságra van egy egy kölcsönző.
 5. Önnek nem kerül többe a bérlés, mert mi nem egy közvetítő oldalt üzemeltetünk. A teherautó kölcsönzők közvetlenül Önnel lépnek kapcsolatba, nincs jutalák, nincs többletköltség. Ön ezzel csak spórolhat  - fáradtságot és időt ami a legértékesebb.

Mire érdemes odafigyelni a teherautó bérlés során?

 1. Az ajánlatkérést minél részletesebben érdemes kitölteni. Speciális méretek, igények, elvárt extrák
 2. Nem érdemes konkrét teherautó típust kikötni a bérelhető teherutók szinte egyforma paraméterekkel bírank. Ha ragaszkodik egy márkához lehet, hogy az éppen ki van adva, miközben ott áll egy másik ugyan olyan felépítményű teherautó szabadon.
 3. Legyen tisztában azzal, hogy olcsó húsnak híg a leve és hogy a minőséget bizony meg kell fizetni.
  • Vannak nagyon kedvező ajánlatok ami a napi díjat illeti, de azokkal a járművekkel nem biztos, hogy külföldre lehet menni.
   Vajon miért nem?  Mert ha ott robban le a kölcsönzőnek nagyon költséges lenne onnan visszahozni a járművet vagy ott javíttatni.
   Ez nem azt jelenti, hogy biztos lerobban egy olcsó teheraztó, de túl nagy elvárásokat nem szabad támasztani ezekkel szemben
  • Mit NEM tartalmaz az á, ha gyanúsan olcsó?
   Van-e az ajánlott árban assistance szolgáltatás? Mi van ha lerobban, vagy baleset miatt másik teherautóra volna szükség?
  • Mennyi km futást tartalmat a bérleti díj?
  • Hűtőautó bérlés esetén érdemes kitérni a hűtőberendezés állapotára is, van-e 230V-os csatlakozás ami álló motor melletti hűtést biztosít villanyhálózatról pl.
 4. Milyen kauciüs feltételeket támaszt a kölcsönző?
  • Egy jobb minőségű teherautó esetében a kauciós összeg több százezer forint is lehet, ezen nem szabad meglepődni

 

Egy biztos, weboldalunk segítségével hatékonyan tud teherautót bérelni. Próbálja ki!

 

 

 

 

 

Vissza