furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


  2. Popup
  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Iveco Daily teherautó bérlésAz Iveco Daily a nagyméretű furgonok/személyszállítók kategóriájába tartozik, s még éppen, hogy B kategóriás jogosítvánnyal vezethető. A típus megbízhatóságával és strapabírásával már sok hívet szerzett magának, s variálhatóságban sem marad el a konkurensektől.

A Daily a nagyméretű furgonok/személyszállítók kategóriájába tartozik, s még éppen, hogy B kategóriás jogosítvánnyal vezethető. A típus megbízhatóságával és strapabírásával már sok hívet szerzett magának, s variálhatóságban sem marad el a konkurensektől.

Mindenféle igényre találunk belőle változatot, a személyszállítástól kezdve a fuvarozásig, a padlólemezestől a dobozoson át a billenőplatósig, 7,3-tól akár 17,2 köbméteres terhelhetőségig, egészen elképesztő, 4.140 kilogrammos teherbírásig.

A beszálló Iveco Daily kisteherautó háromméteres tengelytávjához mérten kimondottan hosszú, 2,6 méteres rakteret találunk. A hasznos verziótól függően tekintélyes 1.310 és 1.500 kilogramm között van, amelynek kihasználásához alapból 7,3 köbméteres raktér jár.

A csúcsot a 3,95 méteres tengelytávú furgon jelképezi. Ennek még B kategóriás jogosítvánnyal vezethető változata 17,2 köbméteres rakterében 1.005 kilogrammot cipelhet. A raktér több mint 4,5 méteres hosszúsága az extrémebb szállítási igényeket is kielégíti.

A motorpalettán 2,3 és 3,0 literes dízelmotorok különböző változatait találjuk, de van metánnal működő opció is. A kategória legszélesebb választékában 106-tól 205 lóerőig, 270-tól egészen 450 Nm nyomatékig választhatunk tökéletes partnert összesen kilenc lépcsőben/változatban.

Teherautó bérlés hatékonyan.

Kérjen ajánlatot egyszerre több teherautó kölcsönzőtől. A teherautó bérlésre az ajánlatkérést az összes kölcsönző megkapja, akinek az furgonja, kisteherautój a beállított feltételeknek megfelel.