furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

A kisteherautó piac átrendeződik

2013.05.08

Az Opel meg épp azon van, hogy a PSA konszernnel mélyítse el a kapcsolatát, a Renault újabban a Mercedes felé közeledik, és a Volkswagen nemrég kijelentette, hogy a következő generációs Craftert már saját maga kívánja készíteni. Ennek eredménye az lehet, hogy régóta meglévő partnerségek érnek majd hamarosan, a következő modellváltással véget.


Most újult meg a Mercedes Sprinter kisteherautó, a Renault Master teherautó pedig fiatal típus még, a hírek szerint a következő generáció már közös fejlesztés lesz – folytatva a Kangoo/Citan forgonnal elindított együttműködést. Ez egyben azt is jelenti, hogy az Opel Movano kisteherautó utóda már nem a Renault kooperációban készül, a jövőre érkező Trafic/Vivaro utód még közös munka lesz – igaz, lehet, hogy ez az utolsó pillanatban megváltozik, hiszen a Mercedes közepes méretű haszonjárműve, a már tavalyi év elején lefényképezett alaposan felfrissített Vito még mindig nem mutatkozott be.
Mire várnak? A Nissan meg azon van, hogy az NV200 után a nagyobb kategóriákban is saját fejlesztésű/gyártású haszonjáműveket mutasson be.


A hírek szerint az Opel is beszáll a PSA-Fiat közös vállalkozásába, a Citroën Jumper furgon / Fiat Ducato furgon / Peugeot Boxer furgon utódból készülhet az új Opel kisteherautó – a németek épp azon vannak, hogy elmélyítsék a közös munkát a Peugeot-Citroën párossal, a Fiat-tal jelen pillanatban is van haszonjárműves együttműködésük (Dobló-Combo), úgyhogy csak formaság lehet a szerződés aláírása.
A Opel Vivaro / Renault Trafic esetén azért csak leghamarabb a következő modellváltásnál várható partnercsere, mert a Sevel üzemben készülő Citroën Jumpy furgon / Fiat Scudo furgon / Peugeot Expert furgon mellett már most és a következő generációban is a Toyota Hiace kisteherautó a negyedik autó.
 

Forrás: automotor.hu

 

Teherautó bérlés

Furgon bérlés

Kisteherautó kölcsönzés

 

Vissza