furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Megújult a Mercedes Sprinter kisteherautó

2013.05.01

Mercedes Sprinter teherautó bérlés. Kisteherautó bérlés, furgon bérlés

Megújul a modern kor talicskája, a Mercedes Sprinter. Tizennyolc éves és hét éve szinte változatlan az ezidáig 2,47 millió példányban eladott Mercedes kisteherautó, a Sprinter.

Eljött tehát az idő, hogy kívül-belül felfrissüljön a Volkswagen Crafter kisteherautó csillagos testvére.

A "globális haszonjármű" gondolatának jegyében született Sprinter jelenleg több ezer variációban készül, melyeket közel százharminc ország piacán értékesít a Daimler, a tengerentúlon például régebben Dodge Sprinter, mostanában pedig Freightliner Sprinter néven. De nem csak sok országban árulják, több régióban gyártják is a Sprintert: természetesen Németországban két helyen, Düsseldorfban és Ludwigsfeldében, emellett az USA-ban, Dél-Karolinában, Argentínában és Kínában.

Emellett a korábbi formában tovább készülő Sprinter Classic gyártását most készíti elő a Daimler a GAZ-zal együttműködve, a Nyizsnyij Novgorodban üzemelő GAZ-gyárban.
Az idén megújuló Sprinter kisteherautó öt új biztonsági rendszerrel rendelkezik majd, melyek közül van, amelyik most debütál a kis-áruszállítók szegmensében.
Ilyen újdonság az összes új Sprinter furgonokba bekerülő és rendelhető

  • keresztszélasszisztens
  • ütközésmegelőző-asszisztens
  • holttérasszisztens
  • távfényasszisztens
  • sávtartó-asszisztens

A könnyebb rakodás és az üzemanyagtakarékosság jegyében az új Sprinter hasmagassága alacsonyabb lesz elődjénél, míg a károsanyag-kibocsátás csökkentéséről a szegmensben elsőként megjelenő Euro 6-os motorok gondoskodnak majd, melyek AdBlue hozzáadásával működő SCR-rendszer segítségével teljesítik az elvárt emissziós szintet. A négy- és hathengeres dízelmotorok 95 és 190 lóerő közti teljesítményszintekkel lesznek elérhetők, de erős alternatívaként rendelkezésre áll majd egy 1,8 literes, 156 lóerős benzinmotor is, mely akár CNG-vel, azaz sűrített földgázüzemmel is kapható.
A hajtás átviteléről egy hatfokozatú kézi, vagy egy hétfokozatú, automatikus fokozatváltó gondoskodhat, míg a BlueEFFICIENCY PLUS csomag segítségével 6,3 literes átlagig csökkenthető a Sprinter 100 km-re eső üzemanyag-fogyasztása.

Emellett a karbantartások között megtehető távolság növelésével is lejjebb szorítható az üzemeltetés költsége, mivel immár 60000 km-enként elegendő lesz meglátogatni valamelyik Mercedes-szervizt.

 

Forrás: vezess.hu

Mercedes Sprinter teherautó bérlés

Mercedes Sprinter teherautó kölcsönzés

 

 

Vissza