furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mercedes Sprinter a nyerő Ausztráliában is

2013.06.14

A Mercedes teherautói világszerte népszerűek, ráadásul a Sprinter felfrissítése is jól sikerült, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a kocsik sorra nyerik a különböző díjakat a világ különböző pontjain. Legutóbb az ausztrál "Motoring Matters Magazine Group Awards 2013"-on elnevezésű kiíráson sikerült két díjat is elhoznia a gyártónak. A Sprinter lett az év dobozos teherautója, a Viano pedig az év személyszállító kisbusza. Az Angliában egy másik díjat is besöprő Sprinter most is a legfrissebb fejlesztéseivel győzte meg a zsűrit.

A bírák véleménye szerint kétség nélkül az eddigi legbiztonságosabb transzporter, amit az ausztrál piacon kapni lehetett. A legnagyobb hatással az öt új elektronikus segédasszisztens van a szakmára, az oldalszél hatásait csökkentő Crosswind Assist szériafelszereltségként jár, de a felárárt elérhető holttérfigyelő, sávtartó, távolsági fény asszisztensek és a ráfutásmegelőző rendszer sem hétköznapi a szegmensben.

A Vianot, melyet az ausztrál igényeknek megfelelően alakított át a Mercedes, Valente néven árulják az országban és a már említett díjat immáron zsinórban harmadszor nyerte meg.

 

Forrás: kamionhirek.hu, Daimler

Sprinter furgon bérlés, Viano kisbusz kölcsönzés

Mercedes kisteherautó bérlés

Vissza