furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Angliában a Sprinter az év flotta-transzportere

2013.06.11

Mercedes Sprinter furgon bérlés

A 2013-as Van Fleet World Honours duplán sikeresen zárult a Mercedes-Benz számára.

A Sprinter évek óta népszerű a világ minden táján, a legutóbbi frissítés pedig sokat dobott a modell ázsióján, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a már említett kiíráson a legjobb nagyméretű flotta-transzporternek választották Angliában, ezen kívül a biztonsági felszereltsége is elsőrangúnak bizonyult a zsűri szerint.

A díj az angoloknál igen rangosnak számít, a brit Fleet World Group kiadó szervezi és szerkesztősége bírálja a jelölteket.


A járművek felett nemcsak papíron ítélkeznek, hanem valós körülmények között tesztelik is, végül pedig figyelembe veszik az értékvesztést, a fogyasztást és a fenntartási költségeket is az értékelésnél. A zsűri tapasztalatai alapján az éppen frissítésen átesett Sprinter volt a legjobb a szigetország piacán szereplő járművek közül, de a legbiztonságosabbnak is a Mercedes áruszállítóját találták. Elsősorban azért esett a választás a csillagos márkára, mert a Sprinter olyan elektronikai segédberendezésekkel is rendelkezik, melyek a kategóriájában egyedülállóak.
A Sprinter mindig is kitűnt ezen a téren versenytárai közül, 11 évvel ezelőtt a Mercedes volt az első aki ESP-t kínált a kisáruszállítójához, majd később ők voltak szintén az elsők akik ezt a rendszert szériában adták a kocsijukhoz.

 

Forrás: kamionhirek.hu

 

Mercedes Sprinter kisteherautó bérlés

furgon bérlés

Vissza