furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mercedes kisbusz sportruhában

2013.05.02

Mercedes kisbusz bérlés

A kisbuszok tervezésekor az elsődleges szempont, hogy minél jobb térkihasználtsággal rendelkezzenek, a megjelenésük pedig ne legyen túlságosan kihívó, hiszen ezek a típusok nem a száguldozásra, hanem a személy és teherszállításra vannak kitalálva.

A Wald International tuningmesterei viszont máshogy gondolkodnak, szerintük ugyanis egy kisbusz is lehet brutális megjelenésű és egyedi. A Mercedes Viano-ra épült projektjük mindenesetre ezt sugallja, hiszen a barátságos stuttgarti némi beavatkozásnak köszönhetően kimondottan agresszív formát öltött. Fontos az elején leszögezni, hogy csupán esztétikai tuningról beszélünk, tehát a motorhoz nem nyúltak a műhelynél.

Az átalakulás alapja természetesen az új lökhárító garnitúra, amely elől LED-es fényt, hátul pedig még diffúzor imitációt is foglal magában. A tetőre szerelt spoiler méretét nem túlozták el, még éppen az ízlésesség határain belül maradtak vele.

Az oldalképet az ültetés és a küszöbök mellett az AMG szerű légbeömlő és a látványos felni határozza meg, melyek tényleg sportos hatást keltenek, ám a kisbusz használati értékét jelentősen csökkenti.

A Wald a belső térhez nem nyúlt hozzá, ám a külső csinosító csomagot a ráncfelvarrás előtti modellhez is kínálják már.

 

Forrás : garazs.tv

Kisbusz bérlés

kisteherautó és furgon bérlés

Vissza