furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mercedes a Vianoból csúcsmodell

2013.03.10

Mercedes Viano kisbusz bérlés

Új csúcsmodellt mutatott be a Mercedes a Vianoból

A Mercedes személyszállító kisbusza, a Viano már egy évtizede a piacon van, kisebb-nagyobb frissítésektől eltekintve lényegében változatlan formában. Amíg a kereslet nem csökken, addig a Mercedes nyilvánvalóan nem fogja lecserélni a modellt, sőt a Viano/Vito kettősből az évek során egyre kelendőbbek a luxus vagy különleges felszereltségű változatok. Éppen ezért a gyártó most felfelé bővítette a kínálatot, új csúcsmodellt mutatva be a Vianoból.

Az Avantgarde kivitel mostantól igen komoly felszereltséggel kerül a vásárlókhoz, minden alapvető biztonsági és kényelmi extra alapáron jár. Többek között bi-xenon fényszórók, sportfutómű, hátsó szintszabályozás, elektromos mozgatású tolóajtók mindkét oldalon, bőrülések, automata klíma elöl-hátul jár a vevő pénzéért. Ha ez valakinek még mindig nem lenne elég, akkor az még mindig választhatja a Grand Edition Viano Avantgardeot, mely rátesz még egy lapáttal és kristályfehér fényezéssel, fekete hűtőráccsal és 19 colos alufelnikkel tűnik ki a tömegből.
Kétféle erőforrás választható a csúcs-Vianohoz, 2,2-es és 3 literes CDI-dízel, 163 és 225 LE-s teljesítménnyel. A Mercedes ára természetesen a fent említett felszereltségnek és exkluzivitásnak köszönhetően nem éppen alacsony, Németországban adók nélkül 50 ezer euróról indul.

Forrás: kamionhirek.hu
Fotó: Daimler

Mercedes Viano kisbusz bérlés

 

9 személyes kisbusz bérlés

Vissza