furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Sprinter az év transzportere Oroszországban

2013.05.13

Mercedes Sprinter kisteherautó. Teherautó bérlés.

A Mercedes Sprinter kisteherautó lett az év transzportere Oroszországban. Az ország legnagyobb ilyen jellegű kiírását a németek furgonja zsinórban harmadszorra nyerte meg.
A választási rendszer szervezésére nem lehet panasz, három hónapon keresztül interneten, postai úton és SMS-ben szavazhatnak az érdeklődők, idén több mint 1,3 millió voks érkezett. Az év autója választást 2000 óta tartják meg Oroszországban és lényegében az összes jelentős autós-sajtóorgánum részt vesz a szavazás lebonyolításában.

Az ország ez egyik legnagyobb mértékben növekvő transzporter-piac Európában. Ezt a Mercedes is igyekszik kihasználni, pláne, hogy ekkora népszerűségnek örvend a márka az oroszok körében. Tavaly már el is kezdték a Mercedes Sprinter kisteherautó korábbi változatának gyártását, Sprinter Classic néven, a szegmensben piacvezető GAZ segítségét igénybe véve. A kisáruszállító előző, T1N kódjelű generációját a GAZ Nyizsnyij Novgorod városában található Gorkij-gyárában szerelik össze.

A termelés telepítésére több mint 100 millió eurót költöttek a vállalatok, melyből ráadásul a nagyobb részt – 90 milliót – az oroszok vállaltak magukra.
 

Forrás: kamionhirek.hu Fotó: Daimler

 

Próbálja ki Ön is!

Béreljen Mercedes Sprinter kisteherautót!

Mercedes Sprinter teherautó bérlés

Vissza