furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Az év kishaszonjárművei a német sajtó szerint

2013.06.19

Mercedes Vito kisteherautó bérlés, furgon kölcsönzés

Idén tizenharmadik alkalommal rendezte meg a német szaksajtó, a „KEP aktuell“, a „trans aktuell“ és a „Transporter Magazin“ részvételével az év kishaszonjárművének versenyét.

Az akár B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető kisteherautókat négy különböző kategóriában értékelték, a német zsűri pedig egyaránt választott a hazai gyártmányok és az importmárkák közül is győztest.
A 40 tagú csapat két napon keresztül tesztelte, vizsgálta és pontozta a járműveket a Rostock melletti jacht-kikötőben. 500 tesztkört és több mint 7500 kilométert tettek meg a kocsikkal, majd az összesítés alapján hozták meg a döntést a végeredményről.

Fő szempont volt a jármű úttartása, funkcionalitása, kényelme, gazdaságossága, a dizájnja és a fenntartási költsége is az ítélethozatalnál.

A 20 jelölt közül végül a VW Caddy, a Fiat Doblò, a Mercedes-Benz Vito, a Peugeot Bipper és Mercedes-Benz Sprinter lettek a győztesek, különdíjat kapott az Iveco Daily elektromos változata és a német posta, illetve az Aacheni Műszaki Főiskola közös projektje, a Streetscooter névre keresztelt szintén elektromos hajtású csomagszállító járműve, mely első példányai 2014 elején kerülnek majd az utakra.

 

Forrás: kamionhirek.hu, Auto-Medienportal.Net

Teherautó bérlés

kishaszonjármű kölcsönzés

Vissza