furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Bemutatkozott az új Dobló Cargo XL

2012.09.30

Doblo XL (forrás: www.autoevolution.com)

Az új Doblò XL a hannoveri autókiállításon mutatkozott be a nagyközönségnek.

Ezzel egy újabb különleges kivitellel bővül az immár több mint ötszáz tagot számláló Doblò család. Az eltérő karosszéria-, ajtó- és motorváltozatok révén a Doblò kategóriájának leggazdagabb modellválasztékát kínálja, nem is beszélve kiemelkedő teljesítményéről és funkcionális jellemzőiről, teherbírásáról és egyszerű rakodhatóságáról, kedvező üzemanyag-fogyasztásáról és alacsony üzemben tartási költségeiről, amelyekhez kiváló biztonsági és kényelmi jellemzők társulnak.

Az új Doblò „XL” változat 5 m3-es (lehajtott első utasüléssel 5,4 m3) raktere és 1000 kg teherbírása olyan értékek, amelyek általában a magasabb kategóriákra jellemzőek, ugyanakkor a modell továbbra is visszafogott üzemanyag-fogyasztást és kiemelkedő környezeti kompatibilitást kínál. A Doblò XL méretei a Cargo Maxi kiviteléhez hasonlóak, ami könnyebb hozzáférést szavatol a raktérhez, hála az 1455 mm magas hátsó ajtónak és az 1550 mm belmagasságnak. Kétlengőkaros hátsó felfüggesztésének köszönhetően a modell könnyedén megbirkózik az igen tekintélyes tengelyterheléssel is (1200 kg az első és 1450 kg a hátsó tengelyen).

Az új Doblò XL motorválasztéka a Cargo áruszállító kivitelben három turbódízel erőforrást– 1.6 MultiJet 105 LE, 1.6 MultiJet 90 LE MTA és 2.0 MultiJet 135 LE – kínál. Az összes dízelmotor teljesíti az Euro5-ös emissziós normát, emellett élvezetes vezethetőséget, kiváló teljesítményt, csendes üzemet, alacsony üzemben tartási költségeket (üzemanyag-fogyasztás és karbantartás), valamint megbízhatóságot és környezeti fenntarthatóságot nyújtanak. Utóbbiban fontos szerep jut az extraként rendelhető Start&Stop rendszernek és koromrészecske-szűrőnek.

Ami a biztonságot illeti, az új Doblò XL nem köt kompromisszumokat. Annak érdekében, hogy a legváltozatosabb út- és terhelési viszonyok közepette is optimális menetdinamikát, kényelmet és aktív biztonságot nyújtson, tervezői innovatív mechanikai jellemzőkkel szerelték fel az autót. Ezek között mindenekelőtt a kétlengőkaros hátsó felfüggesztés érdemel említést.

Szintén a folyamatos, kiszámítható úttartást szolgálják az alapfelszerelésként kínált, létező legfejlettebb elektronikus stabilitás-szabályozó rendszerek, mint az elektronikus fékerőelosztóval (EBD) kombinált blokkolásgátló fékrendszer (ABS). A biztonsági csomagot a fejet és a mellkast egyaránt óvó elülső és oldallégzsákok teszik teljessé. Az utasfülkét intelligens, nem tolakodó megoldások sora varázsolja valóságos mobil irodává, a kabintető alatt kialakított polctól kezdve a műszerfali dokumentum-tartón keresztül a számos tárolórekeszig. Ezeken kívül az utasfülke fölött is tágas tárolóhely található, amelyhez közvetlenül a raktérből lehet hozzáférni. A jármű számos műszaki megoldással és technikai berendezéssel segíti elő a vezető számára fontos optimális komfortérzet kialakítását, illetve a maximális koncentrációs képesség fenntartását: ilyenek a klímaberendezés, amely akár automatavezérléssel is választható, a sebességtartó automata, a tolatóradar, a beépített Blue&Me mobiltelefon-kihangosító rendszer, a Blue&Me TomTom navigációs rendszer, vagy az innovatív eco:Drive Fleet Professional rendszer.

Forrás: FIAT.HU

Vissza