furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Unimog Euro6 norma szerint

2013.08.23

teherautó bérlés, Unimog, Mercedes teherautó bérlés

Megkezdődött az új Unimogok szériagyártása, így már nemcsak a tömeggyártású, de a speciális Mercedes termékek is teljesítik az Euro6-os normát.

A kisteherautók természetesen a vállalat legnagyobb, legfontosabb gyárában, Wörthben készülnek, négy illetve hathengeres, 156 és 299 LE közötti teljesítménnyel rendelkező Blue-Efficiency-Power-Medium-Duty-motorokkal. Az új erőforrások a gyártó ígérete szerint 3%-al kevesebb üzemanyaggal is beérik.


Várható élettartamuk hosszabb, mint az elődgenerációé, annak ellenére, hogy a szervizperiódusokat tovább nyújtották. Az U216 és U530 kódjelű modellek, melyekbe elsőként bekerülnek a motorok, leggyakrabban narancs színű fényezéssel tűnnek fel az utakon, az útkarbantartó cégek vásárolják a leginkább ezeket a sövénynyírástól a hótakarításig sok mindenre.

Nyugat-Európában a gazdagabb mezőgazdasági vállalatok is megengedhetik maguknak az Unimogot, de bőven akad megrendelés az energiaszektorból és a közlekedési vállalatoktól is, mivel a gyártó olyan speciális felépítményekkel és kiegészítőkkel is kínálja a kisteherautókat, melyek segítségével ezek a cégek a számukra megfelelő, specifikus munkaeszközöket kaphatnak.

 

Forrás: kamionhirek.hu, Fotó: Daimler

Teherautó bérlés

kisteherautó kölcsönzés

Mercedes teherautó bérlés

Vissza