furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mercedes teherautó kölcsönzői kínálat bővülés

2013.08.21

Teherautó bérlés, teherautó kölcsönzés

Egyre népszerűbbek a gyártók kölcsönzői programjai, természetesen elsősorban Nyugat-Európában.
A Mercedesnél Charter-Way név alatt fut a teherautó-bérlés, Németországban pedig olyannyira felkapott a szisztéma, hogy a stuttgartiak nem győzik bővíteni a kínálatukat.

Legutóbb öt darab Econic kukásautót állítottak csatasorba, ezzel a közösségi szemétszállítás számára is kínálnak már megoldást. A háromtengelyes, 6x2/4 NLA kódjelű modellek megengedett össztömege 26 tonna.

A 7,21 literes sorhatos 326 LE-s teljesítményét pedig hatfokozatú automataváltó viszi át a kerekekre. A kocsikat olyan extra felszerelésekkel látták el, mint a panoráma-üvegezés vagy az automatikusan nyíló ajtók.

A Mercedes már kínált szemétszállításra alkalmas teherautókat a Charter-Way keretien belül, a Actros 2532 megfelelően átalakított változatának személyében. Ez egy kicsit nagyobb méretű jármű, bár a Powershift váltónak, a csökkentett gördülési ellenállású gumiknak és a kormányzott hátsó tengelynek köszönhetően ezt is könnyű kezelni, az Econic azonban sokkal inkább alkalmas kisvárosi használatra.



Forrás: kamionhirek.hu, Fotó: Auto-Medienportal.Net/Daimler
 

Teherautó bérlés

Mercedes teherautó kölcsönzés

Vissza