furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen Amarok XXL pickup

2013.05.14

Volkswagen Amarok bérlés

A VW Amarok pick-up már megjelenésekor egy jól alakítható autónak számított, így nem csoda, hogy sok tuningcég meglátta benne a lehetőségeket. Rajtuk felbuzdulva most a gyáriak is egy kicsit alakítottak rajta, így nem elhanyagolható nyújtás után hivatalosan is megszületett az Amarok XXL.

A 6 méteresre nőtt terepjáró duplakabinos elrendezést kapott. Ez még nem is újdonság, hiszen eddig is lehetett így rendelni az autót, ám a plató csaknem 60 centis betoldása már mindenképpen figyelemre méltó húzás.

Az nagy Amarok pickup csak kétliteres turbós dízellel lesz elérhető 140 és 180 lóerős kivitelben, ám 8 fokozatú automataváltó és 4Motion összkerékhajtás is rendelhető lesz hozzá.
Az Amarok XXL csak olyan országokban lesz elérhető, ahol ténylegesen igény van egy ekkora pickupra, így félő, hogy hozzánk csak import útján kerülhet pár példány belőle.

Forrás: Garazs.tv

Volkswagen Amarok 4x4 pick-up bérlés

VW teherautó bérlés

Vissza