furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

GMP pick-up 420le

2013.05.31

pick-up bérlés, teherauró bérlés

A General Motors Detroitban leplezte le a 2014-es GMC Sierra pick-up legmagasabb felszereltségi szintű, Észak-Amerika legmagasabb hegycsúcsáról elnevezett Denali változatát. (Egy Denali pickup rendszerint majd' másfélszer annyiba kerül, mint az alapkivitelű GMC gép.) A Chevy Corvette módosított, 6,2 literes, naná, V8-as alumínium blokkos benzinmotorjának 420 lóerejével, 610 Nm-ével az új Sierra Denali a legerősebb könnyű pickup lesz az amerikai piacon.


Ennyit a válságról, meg az amerikaiak álláspontjáról az üvegház-hatással kapcsolatban - bár a vevők lelkiismeretének megnyugtatására részterheléskor az egyik hengersor képes a lekapcsolódásra.

Az erősítőkúra mellett a Sierra csupán formai finomításon esett át - nem modellváltás, csak facelift eredménye a 2014-es modell. A Denali 20 collos krómfelniket, irdatlan króm hűtőmaszkot kap, ülései hűtéssel-fűtéssel egyaránt rendelkeznek, a központi, érintőképernyős multimédia-konzol mellett egy jókora, nyolc coll átmérőjű kijelző került a hatalmas körműszerek közé is. Bose hifi, sávelhagyás-figyelő, parkolási asszisztens, fűtött kormánykerék, satöbbi, satöbbi.


Az új Sierrák a 6,2-es és egy kisebb, 5,3 literes, 355 lóerős motorral napokon belül az USA GMC-dealereihez kerülnek. Érdekes újítás, hogy a legnagyobb motor még a Denali kivitelhez is feláras tétel, az alap a kisebb V8. Ősztől egy visszafogottabb, 4,3 literes V6-os blokkal is meg lehet venni majd a kocsit, de az a blokk már nem lesz kapható a státuszszimbólumnak számító Denali plakettel.

Az új Sierra Denali 5,5 tonnát vontathat papíron.

Forrás: vezess.hu

Pick-up 4x4 kisteherautó bérlés

teherautó bérlés

Vissza