furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

növekvő európai haszongépjármű eladások

2013.05.30

Másfél év stagnálás után újra növekedni kezdett a haszongépjármű-piac Európában. A javulást a terítőfuvarozás iránti kereslet változása generálta, az erre a munkára alkalmas teherautók jobban fogytak, mint korábban. Összesen 143.255 darab kisebb-nagyobb teherjárművet értékesítettek Európában idén április végéig, ez pedig 3,6%-al több, mint a megelőző évben. Ez az első pozitív irányú mozgás 2011 decembere óta. Ehhez az is hozzájárult, hogy két értékesítési nappal több szerepelt a naptárban idén, mint 2012-ben.

Persze nem minden országban és nem minden járműkategóriában alakultak ilyen jól a dolgok, a gazdasági problémákkal sújtott Olaszországban például 20,2%-al kevesebb teherautó kelt el, de még a legnagyobb piacnak számító Franciaországban is 3,8%-al csökkentek az eladások. Németországban már 3,7%-al több jármű talált gazdára, Angliában azonban jóval nagyobb volt az ugrás, itt 29,5%-al több tehergépkocsit értékesítettek. A nagyobb kategóriájú teherautók piacán azonban még van hova fejlődni, ebben a kategóriában 5,8%-al csökkent az érdeklődés, ez szám szerint 18.252 darab járművet jelent az idei év első négy hónapjában.

 

Forrás: kamionhirek.hu

Talán a kölcsönzők is folyamatosan frissítik a flottáikat így Ön a teherautó bérlés során Ön is szinte új teherautót kölcsönözhet.

Kérjen ajánlatot Ön is kisteherautó bérlésre!

 

Vissza