furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Audi pick-up

2013.09.01

pick-up bérlés, furgon bérlés, kisteherautó kölcsönzés, pickup bérlés

Ha hinni lehet a kiszivárgott információknak, akkor nemsokára érkezhet az első prémium pick-up. A VW csoport is érzi, hogy a kategória régen túllépte a klasszikus teherautós vonalat, és egyre többen vásárolnak maguknak divat pick-upot.

Márpedig egy Audi jelvénnyel jelentősen több pénzt lehet elkérni egy ilyen autóért, és az Amarok sikeréből kiindulva lesznek szép számmal olyanok, akik hajlandóak megfizetni a felárat a presztízsért cserébe.

Az Audi pick-up ugyanis egy az egyben az Amarokra épül majd, de természetesen kezelésbe veszik a tervezők egy kicsit, elsősorban a felhasznált anyagok minősége javul majd, bár az Amarok csúcsváltozatait talán elég lenne átemblémázni.

Egyelőre annyit tudni, hogy jelentősen több krómot használnak majd, illetve elől-hátul LED-es lámpatestek kerülnek az Audi pick-upra, amely – lévén, hogy nem valószínű, hogy bárki is munkagépnek fogja használni – kizárólag duplafülkés kabinnal lesz elérhető. Odabent természetesen a lehető legjobban személyautósítják a belteret, a full bőrözés mellett fabetétek is érkeznek, és elérhető lesz gyakorlatilag minden vezetést segítő és kényelmi extra az Audi kínálatából.

Az Audi szerint elsősorban Oroszországban és a Közel-Keleten lehet nagy kereslet a prémium pick-upra, de biztos vagyok benne, hogy Európában, és azon belül mifelénk is lesz majd kereslet a luxus-teherautóra.

 

Forrás: autostat.hu

 

Pick-up bérlés

teherautó bérlés, furgon bérlés, kisteherautó kölcsönzés

Amarok bérlés

 

Vissza