furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Tata pick-up

2013.09.01

pick-up kölcsönzés, pick-up bérlés

Az a jó Ausztráliában, hogy elég nagy és vadregényes ahhoz, hogy legyen értelme olyan bivalyerős kisteherautókkal csapatni, mint a Tata Xenon Tuff Truck. Ja, meg valószínűleg a gázolaj is olcsó, hiszen a posztapokaliptikus indiai terepjáró még egy 2,2 literes turbódízellel is elkéri a maga 12-15 literjét, ha rendesen odalépnek neki, nem beszélve a karosszéria kialakításáról, amelynél sok mindent figyelembe vettek, az aerodinamika szabályainak kivételével.

Na de pont ettől lesz olyan dögös a Tuff Truck, a hatásos belépőre pedig nagy szüksége van a Tatának, hiszen a Xenon alapváltozataival szeretné megalapozni hírnevét a kontinensen. A Tuff Truck tehát afféle kedvcsináló, kialakítását pedig a Holden Special Vehicles-re bízták, hogy biztosan passzoljon a majdani vásárlók ízlésvilágához. Sajnos a Tuff Truck egyelőre csak tanulmány, de ha az ausztrálok ráharapnak a Xenonra, akkor akár még az is elképzelhető, hogy a hardcore verzióból is gyártanak néhány darabot.

Forrás: autostat.hu

 

Pick-up bérlés

teherautó bérlés, furgon bérlés, kisteherautó kölcsönzés

pickup kölcsönzés

 

Vissza