furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen lakóbusz

2014.08.26

Multivan lakóbusz

A Volkswagen T5 kisbusz modellje is több átépítőműhely kedvence. A nyugat-európai, főleg német cégek előszeretettel faragják át mindenféle céleszközzé a Transporter / Multivan kisbuszokat.

Lakóautót is sokfélét láttunk már a típusból, olyat azonban, mint amilyet az osztrák Multimobil készített, még nem. Az osztrákok az amerikai lakóbuszok életérzését szerették volna valahogy átadni, ízig-vérig európai technikával és látásmóddal fűszerezve.

A lakóbuszban a luxus és a méretek adottak is hozzá, az MM 7.5 hozza tökéletees. A Multivan 4motion alapjaira, meghosszabbított alvázzal, egy nyergesvontató készült ez után pedig egy komolyan felszerelt félpót-lakókocsit akasztottak.

Az alap, vontató-jármű ára nagyjából 40 ezer euró, az igényeknek megfelelően akár ennek a fele rákölthető az átalakítás során. A végeredmény egy 5,35 méter hosszú, tetőspoilerrel 267 cm magas T5. A lakrész természetesen a 7,5 méter hosszú pótkocsiban található, melynek önsúlya legalább 2,2 tonna, megengedett össztömege pedig 2,9 és 3,2 tonna között alakul kiviteltől függően.

Fotó: MULTIMOBIL

Forrás, bővebben: kamionhirek.hu

 

Lakóautó és 9 személyes kisbusz bérlés

Weboldalunk segítségével hatékonyan bérelhet kisbuszt vagy kölcsönözhet lakóautót.

Fogalmazza meg ajánlatkérését, adja le weboldalunkon, amelyet egyszerre több kisbusz kölcsönző kap meg.

A 9 személyes kisbuszok "B" kategóriás jogosítvánnal is vezethetőek.

 

Vissza