furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Újabb elektromos Dailyket vásárolt a DHL

2013.08.01

Iveco Daily bérlés, furgon bérlés, kisteherautó kölcsönzés

Az Iveco régóta az élenjáró gyártók között van az alternatív hajtású járművek kínálatát tekintve. Elég ha csak arra gondolunk, hogy az olaszok szinte minden egyes modellje kapható gázhajtással, de természetesen az Iveco is rendelkezik már elektromos hajtású teherautóval. Az Iveco Daily villanyos változata ráadásul egyre népszerűbb a nagyobb cégek körében, a DHL Deutsche Post, Európa legnagyobb csomagküldő szolgálata épp most rendelt belőle 28 darabot.

A német cég már korábban tesztelte a típust, 13 példány teljesített eddig szolgálatot az ország különböző pontjain. A kishaszonjárművek ugyanazt a 4,3 méteres felépítményt kapták, mint amit e készítő kifejezetten a posta igényeinek megfelelően fejlesztett ki. Mivel az elektromos hajtáshoz szükséges komponenseket mind az alváz alatt helyezték el, ezért nem volt szükség speciális átalakításra, a felépítmény ugyanaz, mint a hagyományos dízel verzióknál. A meghajtásról egy 109 LE-s villanymotor gondoskodik, mivel a járművet kifejezetten városi használatra tervezték, ezért végsebességét 70 km/h-ban korlátozták. Így az Iveco Daily hatótávolsága akár 100 kilométer is lehet egy feltöltéssel. Töltését a DHL éjszaka végzi, 380 Voltos ipari szabványnak megfelelő töltővel, az energiát pedig újrahasznosításból származó áram biztosítja.

Forrás: kamionhirek.hu, Auto-Medienportal.Net/Iveco

Iveco teherautó bérlés

Iveco furgon bérlés

Iveco kisteherautó kölcsönzés, Iveco haszongépjármű bérlés

Vissza