furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Land Rover elektromos kisteherautó

2013.08.03

kisteherautó bérlés, furgon bérlés, haszonjármű bérlés

Már tesztelik a Land Rover elektromos kisteherautóját

A Land Rover a genfi autószalonon mutatta be ősrégi modelljének, a Defendernek elektromos változatát. A kocsit azóta már élesben tesztelik, mégpedig épp a kisteherautó változatát. A Defender igazából az eredeti Land Rover leszármazottja, hangos, kényelmetlen, felépítését tekintve maradi, viszont mivel a legkeményebb terepen sem mond csődöt és lehet ütni-vágni, a vásárlók továbbra is kitartanak mellette. Talán a modell további túlélése érdekében kezdett el kísérletezni a gyártó az elektromos hajtással.

Az angliai Coenwallban található Eden projekt keretein belül használják a tesztjárművet, egy négy kocsiból álló szerelvény vontatójaként, mellyel az oda látogatókat viszik körbe a területen. A Land Rover kísérleti hajtáslánca jól teljesít, a 12 tonnás szerelvényt akár 6%-os emelkedőn is könnyedén elhúzza. A járműben található akkumulátorcsomag segítségével 50 mérföld megtételére képes a Landy, amely további 12 mérföldet haladhat tartalék fokozatban. A bemutatókör során alacsony sebességgel használják a kocsit, így 8 órás üzemre képes mielőtt töltőre kellene rakni. Tervben van egy Li-ion akkumulátorcsomag beépítése, ennek segítségével nőne a hatótávolság és javulna a Defender stabilitása is. A 94 LE-s elektromotorhoz kapcsolódik egy energiavisszanyerő-rendszer is, a tesztterületen található lejtőkön a kisteherautó képes akár 30 kW energiát is termelni, optimális esetben pedig akár az akkumulátorok 80%-át feltölteni.

Forrás: kamionhirek.hu, Fotó: Land Rover

Kisteherautó kölcsönzés

teherautó bérlés

furgon bérlés

Vissza