furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Elektromos teherautók a belvárosokban

2013.08.03

teherautó bérlés, platós teherautó, kisteherautó kölcsönzés

Egyre népszerűbbek az elektromos teherautók a belvárosokban


Egyre gyarapszik az elektromos teherautót használók tábora Európában, egyelőre főleg a kontinens nyugati részén. A Renault legújabb ügyfelei – már ami az elektromos járműveket illeti – a Rives-Dicostanzo, mely egy toulouse-i szállítmányozási cég. Mindjárt két Maxity Electricet is vásároltak a gyártótól, mellyel a város belső részén található partnereiket szolgálják majd ki. A fuvarcég azért döntött az elektromos kisteherautók mellett, mert a belvárosi részben egyre szigorodnak a környezetvédelmi előírások.

Robbanómotoros járművel szinte már lehetetlen bejutni egyes helyekre. A villanyos kocsik viszont mehetnek mindenféle korlátozás nélkül és bár a Maxity hatótávolsága jócskán elmarad a dízelmotoros testvéreihez képest, az adott célra mégis megfelel. A Rives-Dicostanzo több gyártó termékeit is tesztelte, nem feltétlenül a hazai gyártó befolyásolta őket a választásban, bár igaz, hogy jelenlegi, 200 darabos flottájuk 40%-a is Renaultokból áll. Az aszimmetrikus elektromotorral hajtott Maxity 100 kilométer megtételére képes, töltése pedig 7 órán keresztül tart. A motor 47 kW-os teljesítménye teljes mértékben elegendő ahhoz, hogy a kisteherautót rakománnyal együtt könnyedén mozgassa városi körülmények között. A Maxity Electricet 2011 óta gyártják, az első példányok már egytől-egyig túl vannak a 150 ezredik megtett kilométeren, meghibásodás nélkül.
 

Forrás: kamionhirek.hu, Fotó: Renault

Renault kisteherautó kölcsönzés

Renault furgon bérlés

Renault teherautóbérlés, Renault haszongépjármű bérlés

Vissza